Ruckis

Finansnytt i mitt huvud

Fördelar med att ta med egen lunch

Posted on september 5th, 2017 by Admin

Var tog sommaren vägen? Nu får jag verkligen säga att semesterlunken har upphört. Jag börjar sakta men säkert sjunka in i höstens rutiner, med arbete och allt vad det innebär. Denna höst kommer jag genomföra en liten förändring i mina vanor. Jag brukar alltid köpa lunch vid någon intilliggande restaurang när jag är på jobbet, men nu tänkte jag börja med lunchlådor. För en tid sedan köpte vi en ny kitchenaid och det har gjort matlagningen mer effektiv. En vän har inspirerat mig till att se den ekonomiska vinningen med lunchlådor. Inte nog med att man spar in flera hundralappar i veckan, man slipper även ödsla den tid som det tar att hitta ett lunchställe och få maten serverad. Oftast blir det mat över när vi lagar middag hemma, och där fyller lunchlådan plötsligt ytterligare en funktion. Rester är underskattat! Eller vad säger ni?

Man kan göra lunchlådor med sallad

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2009 Ruckis